Verloochen U zelf niet

   

  Dearest,

  Vanochtend vroeg gebeurde iets opmerkelijks. Ik stond om 6.00 uur op, dat doe ik al maanden, had te weinig geslapen, doe ik ook al maanden. Je weet ik ben weer lekker druk bezig met daten, dat doe ik al jaren. In mijn slaapkamer bedacht ik me dat ik uiterlijk heel belangrijk vind maar innerlijk ook (... ) daar worstel ik al me hele leven mee (haha).

  Ik fietste om 7.10 voorbij la Vie, bij Intersport. Naast de brug over de Oude gracht stonden twee stelletjes gezellig te vrijen. Ik reed er vlak langs en het viel me op dat een blond meisje wel heel erg mooi was. Ze leek erg vrolijk en opgewonden ... schaamteloos genietend, pure wellust. Zoenend met een man waarvan ik alleen kon zien dat hij zwart krullend haar had. Zacht klonk een sensueel geluid van kussende natte monden en tongen.

  Ik vroeg me af; Was betekent dit voor hun? Het begin van de dag? Of het einde van de nacht? Of misschien nog iets anders? Wat bezielt mensen om zo vrij en zonder gêne te gaan vrijen op straat? Maar waar het eigenlijk om gaat is; Ik wil ook zo vrijen! Niet op straat vanzelfsprekend ;-) maar wel met een Dame die zo mooi en wulps is als zij. In hoeverre moet ik concessies doen aan uiterlijk? Terwijl ik er zelf allang niet meer uit zie als een jonge god?

  Na een paar meter fietsen besefte ik me al snel, dat dit geen gewoon voorval was. Nee, het was veel meer dan dat. Het was een teken, een boodschap van de heilige geest zelf. Die mij wilde zeggen; Blijf trouw aan uw gevoel. Kies alleen voor het gene waar bij echt uw hart ligt. Accepteer uw diepe, ware verlangens. Verloochen U zelf niet.